18-04-06

Schandalig

Kenny is dus uiteindelijk verkozen als Big Boss maar de stemming verliep niet eensgezind. Er moest zelfs twee keer gestemd worden:

Haris: Bart - Bart
An: Kenny - Kenny
Kirsten: Kenny - Kenny
Bart: David - Kenny
David: Bart - Bart
Kevin: Bart - Bart
Audrey: Kenny - Kenny
Kenny: An - Bart

Ik vind het erg dat er nu nog steeds mensen zijn die niet op Kenny hebben gestemd. Schandalig eigenlijk! Nu kan hij misschien minder leiderscapaciteiten hebben als Bart of David, hij heeft gewoon het recht om eens van de luxe in de loft te genieten! Haris, David en Kevin dalen hierdoor in mijn achting. Bart heeft de tweede keer blijkbaar zijn geweten laten spreken.


UPDATE:
Ik heb naar de uitzending gekeken en Bart heeft helemaal zijn geweten niet laten spreken! Hij kon gewoon niet anders dan Kenny kiezen want zichzelf mocht hij niet nemen.

15:27 Gepost door Big Brotherfan | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

schandalig ik vin et eigenlyk ook wel neig alez seg bart vo de 3 KEER BOVEN e alez kenny is nog ni boven geweest ocharme da manneke egt schandalig ze!!
vorige week ook na de stemming zyn reactie mannekes y wou WEERAL BOVEN!komaan seg das tog ni redelyk!!

Gepost door: een sssuper kenny fanneke | 18-04-06

Bart zijn geweten laten spreken???? Hij had geen andere keus volgens mij ... Hij kan moeilijk op zichzelf stemmen ... Dus euhm ... zijn geweten laten spreken ... ik betwijfel het!
Kenny, doe dat goed he jongen en geniet ervan!

Gepost door: dinges | 18-04-06

jah da vin ik ook wel, Bart is DE populaire gast en Kenny gwn et ni waard dattie in de loft zit. Da's wel a little ego...
enjah, kvin et bere sweet van kenny dattie ons Anneke eef meegenomen naar boven! Volgens mij kanter daar iets bloeien ;)

Gepost door: anloverke | 18-04-06

--- ik denk dat, en dat zonden ze ook even uit, dat niet voor kenny kiezen als big boss zuiver tactisch was - als big boss kan je nl. namen wisselen bij de nominaties en iedereen is zowat al aan het uitmaken met wie ze de finale willen halen en ja, er zijn 2 kampen. Dus nee, het is niet 'mooi' dat er zoveel te doen was voor kenny het haalde, maar aan de andere kant snap ik het tactische wel - het is en blijft ook nog een spel, niet alleen maar een kijkding.

Gepost door: bb-kijker | 19-04-06

De commentaren zijn gesloten.